SUPER RECEPT ZA KROMPIR NA BUGARSKI NAČIN! Sprema se u rerni, služi uz salatu, a svi ćete se DOBRO NAJESTI!
Krompir pripremljen na ovaj način osim uz salatu možete služiti i uz kiselo mleko, a toliko je ukusan da ga mnoge domaćice smatraju svojim omiljenim jelom.
Sastojci:
1 kg krompira
100 g maslaca
30 g brašna
3 jaja
100 g kačkavalja
200 g kiselog mleka
biber
so
Priprema:
Operite ceo krompir i stavite ga da se kuva u posoljenoj vodi. Kada se skuva ostavite ga da se ohladi, oljuštite i izrenajte. Posolite ga i stavite u podmazan pleh posut brašnom. Umutite jaja pa im dodajte rastopljeni maslac.
Pobiberite i dodajte brašno pa pomešajte i prelijte krompir.
Kurir.rs/Bonapeti/Foto: Profimedia
VUČIĆ RAME UZ RAME SA SVETSKIM LIDERIMA: Predsednik na Samitu Evropske političke zajednice o ozbiljnim izazovima i sukobima sa kojima se suočava ceo svet (FOTO)