KONAČNO OTKRIVEN RECEPT ZA DINSTANU SVINJETINU ZA GURMANE! Ovako se stvarno pravi file minjon s lukom!
Otkako se pojavio ovaj recept, svi ljubitelji svinjskog mesa u prilici su da pokušaju da ga pripreme na malo drugačiji način - tako da bude pikantan i pravi gurmanski obrok.
Sastojci:
800 g svinjskog filea
4 glavice crnog luka
2 dl belog vina
5 kašika maslinovog ulja
so
biber
Priprema:
Od mesa isecite 3-4 medaljona. Na ulju dinstajte rendan ili samleven luk oko 15 minuta, dodajte meso i dinstajte još 5 minuta.
Posolite, pobiberite, nalijte vinom, poklopite, smanjite vatru i dinstajte oko pola sata. S vremena na vreme okrenite meso.
Kurir.rs/Lepaisrećna/Foto: Profimedia
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore