Nijedno jelo se ne može zamisliti bez suvog začina. Sami napravite začin i bićete sigurni da jedete zdravu, a lepu hranu.

Jednostavno i bez mnogo muke možete sebi napraviti začin!

60819715-296520177918466-8296830059327520768-n-1.jpg
Kurir 

Potrebno vam je:

* 2 šargarepe
* jedan veći peršun
* jedan crni luk

* komad celera, veći

* jedan paškanat

* so

*mlevena paprika

61229692-2444274655854407-4698336906314776576-n.jpg
Kurir 

Priprema:
Sve stavite u blender i izblendate, rasporedite na tepsiju, i dobro posolite! Ako imate opciju sušenja, stavite na sušenje. Ako nemate onda uključite rernu na 50 stepeni i otvorite vrata rerne. Pod rukom potom vidite kada je suvo. Dodate na kraju još malo soli i aleve paprike. Ako volite skroz sitno, možete ponovo staviti u blender.

Kurir.rs/Foto Kurir