Za ljubitelje mesa ovo jelo će biti prava poslastica, pa je pred vama idealan predlog za današnju večeru u kojoj će uživati cela porodica.

profimedia0365258755.jpg
Profimedia 

Za pripremu punjenih pilećih bataka potrebno je:

2 pileća bataka


4 lista kačkavalja


4 lista sudžuka


4 ćevapa


ulje


Začini: korijander, ruzmarin, beli luk, majčina dušica, biber, origano, bosiljak, peršun, senf

Za prilog:


500 grama mladih krompira

Priprema:

Izlupano meso namazati senfom i dodati sve začine. Staviti listove kačkavalja, sudžuk i dva ćevapa.

Pokriti drugom polovinom mesa pa uviti suvom slaninicom.

Kao prilog uz meso možete staviti krompiriće sa začinima.

Peći na 220 stepeni C oko jedan sat.

Uživajte u neopisivo dobrom zalogaju!

Kurir.rs/Super žena/Foto: Profimedia