Ukoliko nemate ideju za neki brzi ručak, predlažemo vam da napravite picu od starog hleba.

Za pripremu ove pice potrebno vam je:

hleb (isečen na kriške)
šunka ili pečenica isečene na kockice ili kolutove
kačkavalj isečen na listiće
kečap
so
biber
začini po želji (origano, peršun, majčina dušica,...)

Ono što je odlično kod ovog recepta je da sami određujete količinu sastojaka u zavisnosti od toga koliku picu pravite.

U nauljeni pleh poređajte kriške starog hleba. Premažite svaku krišku kečapom, preko stavite šunku ili pečenicu. Posolite i pobiberite i dodajte začine po želji. odozgo stavite listove kačkavalja i pecite u rerni 5 minuta na 250 stepeni sve dok se kačkavalj ne istopi.

Kada izvadite iz rerne dodajte listove sveže rukole ili peršuna i spanaća.

profimedia0012774353.jpg
Foto: Profimedia

Kurir.rs/Super žena/Foto: Profimedia