JEDETE GA ČESTO, ALI NIKAD SA BELOM ČOKOLADOM! Brzi slatkiš će vas oboriti sa nogu, SUTLIJAŠ koji ćete spremati STALNO (RECEPT)
Sprema se brzo i jednostavno, a ako niste stigli da napravite kolače idealan je desert.
Priprema:
1. Pirinač dobro oprati dok voda ne bude bistra i staviti da se kuva u malo vode. Kad voda skoro ispari, dodati mleko, slatku pavlaku i suvo grožđe.
2. Kuvati na tihoj vatri dok se pirinač ne skuva. Na kraju dodati vanilin šećer i čokoladu.
3. Gotov desert ukrasiti po želji.
Priprema:
Ako volite malo drugačiji ukus, umesto bele čokolade možete koristiti mlečnu
(Kurir.rs / Foto:Shutterstock)
"PONOSAN NA SRBIJU I NJENE USPEHE, ČESTITAM GRAĐANIMA!" Vučić podelio snimak novog auto-puta između Kruševca i Vrnjačke Banje (VIDEO)