Božićni post traje 40 dana, a kako je izbor namirnica prilično ograničen, potrebno je malo kreativnosti da obroci ne bi bili monoton. Zbog toga vam predlažemo da za ručak ili večeru napravite posnu picu - verziju ukusnog jela koje svi obožavaju!

Potrebno:

  • 200 g kukuruza šećerca,
  • malo luka,
  • konzerva tunjevine,
  • posni kačkavalj,
  • masline,
  • so i biber,
  • dve podloge za picu,
  • kečap
profimedia0486612008.jpg
Foto: Profimedia

Priprema: Podlogu za picu premažite kečapom pa dodajte kukuruz(može i zaleđen), komadiće tunjevine, krupno isečen luk, poslolite pa preko narendajte kačkavalj i stavite masline. Sve zapecite u rerni na 200 stepeni.

Prijatno!

profimedia0102176109.jpg
Foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia