Mari Magdalen je 24-godišnjakinja iz Toronta koja je posvetila svoj život tome da postane živa lutka na naduvavanje. Za promene na svom telu dala je već više od 100.000 dolara, od kojih su tri povećanja grudi, brazilsko podizanje zadnjice, a i posebno napravljena vagina. Dok mnoge žene žele estetski smanjiti svoju vaginu, Mary želi imati najveću vaginu na svetu. Njena estetska operacija rezultirala je sa naticanjem i bolovima zbog čega joj često treba i pomoć lekara.

"Puno je bolja nego što je bila pre, ali imam malih problema s mastima pa ću morati ići na inekcije dok je ne izravnam. Brinem se zbog jedne strane jer je veća nego druga, ali to je verojatno zbog oticanja", opisala je svoje probleme.

Mari tvrdi kako su sve njene estetske operacije vredele jer joj se povećalo samopouzdanje.

Mari, koja je i influenserka na Instagramu, tvrdi kako je njen "zavidan izgled" prouzrokovao automobilske nesreće, a i muškarci su počeli da je pitaju za brak.

Sebe smatra i umetnicom i to zato što svoja dela izrađuje svojom vaginom. Zato joj i treba redovno poboljšanje i dodatne estetske operacije, kaže. Ako joj inekcije ne uspeju, Mari će otići na reviziju kod hirurga i pronaći način na koji će uspeti u svom cilju.

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Printscreen, Instagram