recept
TOP IDEJA ZA NEDELJNI RUČAK SA PORODICOM: Šnicle u sosu od supe iz kesice!
Sastojci:
4 svinjske šnicle
5 većih krompira
1 veća glavica luka
200 g šampinjona
1 kesica supe od pečuraka
1 kašika praha paradajz čorbe iz kesice
ulje, so, biber
Priprema:
U nauljen pleh stavite šnicle, pa oko njih poređajte kriške oljuštenog krompira. Iseckajte šampinjone i luk pa pospite po šniclama i krompiru. Izmešajte sadržaj supe od pečuraka i prah za paradajz čorbu u 3 dl vode i prelijte preko povrća i mesa.
Stavite u rernu da se dinsta oko pola sata. Izvadite, promešajte i probajte ukus pa eventualno dodajte začine po želji. Pecite još pola sata ili dok meso i krompir ne budu mekani.
Kurir/Foto: Shutterstock
NIMALO SE NISMO UPLAŠILI SILEDŽIJA, NE DAMO IM SRBIJU! Vučić se obratio građanima: Srbiju im nećemo dati nizašta na svetu, jer Srbiju volimo više od svega