Jednostavno se priprema, a ukus je fantastičan.

Sastojci:

- 5 jaja
- 6 kašika griza
- 3 kašike mlevene plazme
- 100 g suvog grožđa
- 160-200 g bresaka
- Korica limuna
- 1 l mleka
- Šećera po želji

Priprema:

Umutite jaja sa 5 kašika šećera, dodajte griz, plazmu, koricu limuna, suvo grožđe i sve sjedinite. Pleh podmažite uljem i pospite brašnom, pa istresite umućeno testo i preko njega rasporedite sečene breskve. Pecite na 200 stepeni oko 40 minuta. Mleko skuvajte, dodajte šećer po želji, može i vanilin šećer, pa kad se koh ispeče polako prelivajte dva puta u razmacima da lepo upije.

screenshot-6.jpg
Printscreen/Youtube 

Kurir.rs / Bakinaidekinakuhinja / M.M.