Obradujte ukućane ovim ukusnim obrokom

Sastojci:

3 manja krompira1 praziluk
500 gr pilećih grudi
200 gr šampinjona
150 gr kačkavalja
mast
so
italijanska mešavina začina
50 gr putera
30 gr brašna
500 ml hladnog mleka
40 gr parmezana

Priprema:

Stavite krompir u ljusci da se kuva. Izdinstajte pečurke. Kad su gotovo sklonite sa vatre. Dodajte praziluk, malo propržite, posolite, i dodajte pileće meso. Posolite i dodajte mešavinu začina.
Vratite šampinjone. Napravite bešamel. U šerpu sipajte puter, dodajte brašno, malo propržite i dodajte hladno mleko. dodajte rendani kačkavalja. Prelijte meso bešamel sosom, promešajte, stavite u nauljen pleh i pospite parmezanom.
Pecite na 180 c – 35 minuta.

profimedia0310863993.jpg
Profimedia 

Kurir.rs/iggy the cook/M.M.