Idalis Lago ponosna je mama sedmomesečnog dečačića koja tvrdi kako je njen odnos sa svekrvom toliko narušen da se njih dve više uopšte ne viđaju.

Na svom TikTok profilu podelila je sve gadosti koje joj je pripremala njena svekrva, s kojom je prekinula svaki kontakt.

Naime, njena svekrva tvrdi da Idalis truje svoje dete jer je odlučila da ga neće dojiti, već hraniti adaptiranim mlekom i različitim dohranama za bebe.

screenshot-60.jpg
Printscreen/Tik Tok 
foto: Printscreen/Tik Tok

Lago se takođe požalila da joj, svaki put kada je vidi, svekrva govori da je "debela kao i njena majka". U drugom je videu, pak, otkrila kako se svekrva jednom našalila da joj unuk slučajno ispada iz naručja, što novopečenoj mami, naravno, nije bilo smešno. Idalis najviše mrzi kada joj svekrva prigovara na temu odgajanja deteta.

"Nema ništa gore nego kada vam svekrva govori kakva majka treba da budete. Moja je pre neki dan došla i videla da je moj sin u ljuljaški, a imajte na umu da je bio budan celi dan pa je u ljuljaški odmah zaspao. Napokon sam dobila malo vremena za čišćenje i kuvanje ručka, kada je ona došla i počela da mi prigovara da tako usporavam njegov rast", ispričala je.

screenshot-61.jpg
Printscreen/Tik Tok 
foto: Printscreen/Tik Tok

Između njih je tada izbila velika svađa, zbog koje se više uopšte ne viđaju. Svekrva je navodno nazvala svog sina jer je htela da vidi unuka, a sin joj je zatražio da se izvini.

"Nema mi zbog čega biti žao, ona bi morala biti zahvalna meni jer sam joj stvorila tebe", odgovorila mu je majka, na šta joj je on uzvratio: "Onda je ovo gotova situacija i nećeš videti svog unuka."

Kurir.rs/K.Đ/TheSun