PARADAJZ ČORBA SA PAVLAKOM, GOTOVA ZA 10 MINUTA: Idealna za hladne dane!
Šta spremiti od čorbice za ručak? Žuri vam se, a hteli bi da to bude neštu ukusno. Paradajz orba je savršen predlog.
Potrebno:
200 ml kuvanog paradajza
1,5 l vode
domaći rezanci
peršunov list
celerov list
zelena paprika
50 ml maslinovog ulja
malo soli
Priprema:
U šerpu sa vodom dodajte ulje i sipajte kuvani paradajz. Dodajte celerov list zajedno sa drškom kao i zelenu papriku koju možete malo da izbockate nožem ili izvadite seme. Ostavite da kuva 6-7 minuta, izvadite viljuškom celer pa ubacite rezance. Posolite i dodajte sitno seckan peršunov list. Poklopite i isključite šporet. Čorbica je gotova. Po želji u tanjir dodajte kašičicu kisele pavlake.
Kurir.rs/bakinakuhinja/M.M.
"MI NEĆEMO KAO AMERIKANCI DA UPADAMO NA UNIVERZITETE!" Vučić: Jedino mi je žao studenata koji žele da uče! (VIDEO)