JEDAN DAN JE JELA SVE ŠTO I MEGAN MARKL! Džulija nije mogla da izdrži duže koliko je jelovnik ZDRAV! A desert je NAJČUDNIJI
Džulija Guera, novinarka portala "Elite Daily", jedan dan je jela po jelovniku Megan Markl, i to po uputstvima koje je Megan dala u intervjuu za "Delish".
Kako je ispričala, dan je počela šoljicom vruće vode sa sveže isceđenim limunom.
"Toliko zdravlja, toliko gracioznosti da to ne mogu da podnesem. Doslovno, ovo nisam mogla da podnesem. Stvar je u tome što prezirem vodu sa limunom, a još mi je gadnija kad je topla. Taj ukus mi ne odgovara. Ali u ime engleske krune, odlučila sam se na kompromis za koji sam sigurna da Megan ne bi smetao, pa sam popila biljni čaj sa limunom", napisala je Džulija.
Potom je došlo vreme za prvu obrok, omlet od dva jajeta sa povrćem.
"Za razliku od vode sa limunom, jaja volim". Džulija nije jela hleb uz omlet, pa je kasnije bila gladna, ali napravila je omlet sa dva jajeta, belim lukom, biberom, kvascem, proteinima, prženim brokolijem i prolećnim miksom povrća.
Sledeći obrok su bile jabuke sa bademovim maslacem i solju.
"Ovo je bio jedini obrok prema kojem sam bila skeptična ali znala sam da ga moram proći ako želim da jedem kao Megan ceo dan. Isprobala sam ovu čudnu kombinaciju. Kad sam čula da voli ovo da jede, prvo sam bila oduševljena jer ja volim jabuke i kikiriki maslac. Ali onda sam shvatila da ih ona soli pa sam bila skeptična. Dodavanje soli se čini toliko pogrešnim, ali zapravo je imalo odličan ukus. Ponovila bih ovo", zaključila je Džulija.
Za ručak je bila bogata salata sa humusom. Megan je u intervjuu rekla da voli salatu "s nekom vrstom proteina" pa je Džulija improvizovala.
U posudicu je ubacila spanać, pečurke, žutu papriku, sušene brusnice i humus.
"Shvatila sam da volim humus, ali humus ne voli mene. Iako me želudac sledećeg jutra boleo, ne žalim. Kombinacija je bila ukusna", poručila je.
Za večeru su bili ugljenihidrati - testenina.
"Jesti poput Megan Markl jedan dan uopšte nije bilo teško jer, iskreno, jedemo prilično sličnu hranu. I ja volim sveže voće i povrće u svojoj ishrani i žitarice od celog zrna. Kao i ona, ni ja ne mogu odoleti čaši vina, kolačiću ili dva jer je ravnoteža ključna", zaključila je Džulija.
kurir.rs
BONUS VIDEO
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore