Svi volimo čokoladne poslastice, tako da je vreme da napravite jednu

Sastojci:

2 jaja80 gr šećera
200 gr čokolade
50 gr maslaca
100 gr ml oraha
2 lista većih oblandi

screenshot-7.jpg
Foto: Printscreen/Bakina Kuhinja



Glazura :

100 gr čokolade
kocka maslaca
malo ulja

Priprema:

Žumanca umutiti sa šećerom pa staviti na paru da se zgusne, pred kraj ubaciti čokoladu i ml. oraheOhladiti pa izmešati sa umućenim maslacom.

Oblande omekšati izmedju dve mokre krpe pa ih iseći na sredini . Premazati filom i uviti u rolnicu.

Uviti u foliju i ostaviti u frižider nekoliko sati ohladjen seći na jednake dužine i krajeve umočiti u rastopljenu čokoladi.

screenshot-6.jpg
Foto: Printscreen/Bakina Kuhinja

Kurir.rs/Bakina kuhinja/M.M.