Na vašem stolu ukusna večera za svega pola sata i priprema koja vam ne oduzima mnogo vremena

Sastojci:

4 jajetaso, biber
½ čaše ulja
1 čaša mleka
2 čaše brašna
15 g praška za pecivo
1 crni luk
1 paradajz
5 viršli
10 tamnih maslina
3 kisela krastavca
10 g peršuna
150 g kačkavalja
50 g parmezana
1 kašičica origana

Priprema:

Jaja posolite i pobiberite, pa umutite. Dodajte ulje i mleko, pa nastavite da mutite. Dodajte brašno i prašak za pecivo, pa umutite testo. Tu stavite seckane krastavčiće, masline, peršun, kačkavalj i paradajz. Luk iseckajte na sitno i propržite, pa dodajte u smesu zajedno sa origanom. Promešajte da se sve sjedini.

Sipajte u tepsiju koju ste obložili pek papirom i rasporedite. U smesu utisnite viršle i pospite sa parmezanom. Pecite na 180°C nekih 25 minuta.

screenshot-17.jpg
Foto: Printscreen/Gurman Tv

Kurir.rs/gurmantv/M.M.