VEČERA GOTOVA ZA SAMO POLA SATA! Viršle u testu sa povrćem, prste da POLIŽEŠ!
Na vašem stolu ukusna večera za svega pola sata i priprema koja vam ne oduzima mnogo vremena
Sastojci:
4 jajetaso, biber
½ čaše ulja
1 čaša mleka
2 čaše brašna
15 g praška za pecivo
1 crni luk
1 paradajz
5 viršli
10 tamnih maslina
3 kisela krastavca
10 g peršuna
150 g kačkavalja
50 g parmezana
1 kašičica origana
Priprema:
Jaja posolite i pobiberite, pa umutite. Dodajte ulje i mleko, pa nastavite da mutite. Dodajte brašno i prašak za pecivo, pa umutite testo. Tu stavite seckane krastavčiće, masline, peršun, kačkavalj i paradajz. Luk iseckajte na sitno i propržite, pa dodajte u smesu zajedno sa origanom. Promešajte da se sve sjedini.
Sipajte u tepsiju koju ste obložili pek papirom i rasporedite. U smesu utisnite viršle i pospite sa parmezanom. Pecite na 180°C nekih 25 minuta.
Kurir.rs/gurmantv/M.M.
"BIĆE TO NAJŽEŠĆA BORBA PROTIV KORUPCIJE, STUDENTIMA NE ZAMERAM NIŠTA" Predsednik Vučić: Izborićemo se za normalnu Srbiju, prelazne vlade neće biti