Ovu supu morate da probate, pravljena je sa limunom i piletinom, prava riznica zdravlja za celu porodicu.

Sastojci:

10 šolja bistre pileće supetri kašike ulja,osam čenova belog luka, glavica crnog luka, veći limun, 400 g pilećeg filea, šolja kuskusa, 100 g feta sira, malo tucane paprike, so, biber.

Priprema:

U šerpi na zagrejanom ulju prodinstati iseckan crni i beli luk, pa dodati bistru supu i na komade isečenu piletinu. Umešati rendanu koru limuna, tucanu papriku, malo soli i bibera, pa kuvati 15-20 minuta. Zatim umešati kuskus, te krčkati još deset minuta. Dodati na kolutove isečen limun, pa skloniti sa vatre. Meso usitniti, vratiti u supu, posuti izmrvljenom fetom, pa odmah poslužiti.

profimedia0303320188.jpg
Profimedia 

Kurir.rs/Pink/M.M.