Za ovu pileću paštetu je potrebno malo truda i vremena, ali biće vam ukusno i zdravo rešenje za doručak ili večeru.

Sastojci:

manje pile

pecivo (zemička)

mleko

jaje

2-3 kisela krastavca

francuski senf

2 kašike kisele pavlake

2-3 kašike majoneza

sok od pola limuna

peršun, so, biber

screenshot-15.jpg
Printscreen/Riznica Tajni 

Priprema:

Piletinu tranžirajte na manje komade i skuvajte. Kad je skuvana ostavite da se malo ohladi. Odstranite meso i sameljite ga u mašini za mlevenje mesa. Meso prebacite u veću posudu i dodajte mu pecivo natopljeno u mleku. Promešajte rukama. Dodajte jedno sirovo jaje i ponovo sve promešajte. Isecite kisele krastavce na sitne kockice i dodajte u smesu. Prvo dodajte kiselu pavlaku, pa senf i limun. Nakon toga začine. Sve dobro promešajte kako bi nastala glatka smesa i isprobajte. U slučaju da nedostaje 'mazivosti' dodajte 2-3 kašike majoneza. Paštetu možete da ostavite u jednoj posudi ili podijelite na manje činije s poklopcima i stavite u frižider na dva do tri sata da se ohladi i stisne.

screenshot-16.jpg
Printscreen/Riznica Tajni 

Kurir.rs/24sata.hr/M.M.

BONUS VIDEO:

00:59
NEĆU DA MRZIM NIKOGA, SAD JE POPULARNO DA SE LJUDI PSUJU! Andrija Milošević obratio se fanovima, pobesneo zbog društvenih mreža Izvor: #instagram/andrijamilosevic_official