Prelijte sa sosom od 4 vrste sira i eto odličnog ručka bez mesa. Možete i paradajz sosom da prelijte.

Sastojci:

450 g karfiola

85 g brašna
1 kašičica soli

Priprema:

Kada voda proključa ubacite cvetove karfiola i kuvajte par minuta dok ne omekšaju. Iscedite višak vode iz karfiola koliko god možete. U blenedru usitnite dok ne dobijete pire od karfiola. Zatim ubacite brašno i so i izblendirajte.

Prebacite na pobrašnjenu površinu i podelite smesu na 4 dela. Od svakog dela napravite traku debljine oko 2,5 cm i isecite na sitne komade.

Njoke ispržite u tiganju na malo ulja. Zatim dodajte malo vode i poklopite kako bi se na pari do kraja termički obradile.

profimedia0375177868.jpg
Profimedia 

Kurir.rs/punkufer.hr/M.M.

BONUS VIDEO:

05:00
SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE Izvor: instagram/tomovicvladan