LIMUNADA SA ROŠTILJA ZALUDELA SVET! Grilovano voće oduševilo sve! (RECEPT)
Limunada sa rošilja možda zvuči čudno, ali je jedno od najpopularnijih pića u svetu, a veoma može delovati i osvežavajuće.
Prepolovite pet do šest limunova. Nanesite na polovine limuna tanak sloj šećera. Stavite limun na roštilj tako da ne rešetku položite stranu voća obloženog šećerom. Na umerenoj temperaturi pecite oko 6 do 8 minuta dok se šećer ne karamelizuje.
Sklonite limunove s vatre i pustite da se ohlade 10-ak minuta. Iscedite sok iz grilovanih limunova. Sok pomešajte sa vodom i ostatkom šećera. Mešajte sve dok se ne otopi sav šećer. Preostali limun dobro operite i nasecite na tanke kriške. Dodajte ga ostatku limunade. Pre posluživanja dodajte kocke leda.
Kurir.rs/I.B.
Bonus video:
SANJAJTE VELIKE SNOVE, ČESTITAM VAM NA IZVRSNOSTI: Predsednik Vučić uručio ugovore mladim lekarima i tehničarima - Još osam doktora se vraća iz inostranstva