Društvene mreže pune su saveta koji možete da iskoristite u svojoj kuhini. Neki baš i nisu toliko dobri, ali ima i onih koji vam olakšavaju rad u kuhinji.

Tako je mnogima ljuštenje i seckanje crnog luka pravo mučenje, što zbog suza što zbog veoma lošeg baratanja nožem!

Tiktoker scubeskitchen, koji deli savete sa svojim pratiocima, otkrio je trik kako da brzi i bez suza očistite i iseckate luk.

Potrebni su vam neoljuštena glavica luka i dve kese za zamrzivač koje se zatvaraju, kao i tučak za meso.

On je pokazao kako luk bez ljuštenja stavi najpre u manju kesu, pa u veću, a onda "raspali" tučkom po njemu! Deluje zaista čudno, ali radi!

Nakon minuta lupanja, ljuska je spala a luk je u komadićima!

Bonus video:

01:31
NE DAJTE DA VAS PREVARE: Saveti pčelara kako da razlikuete PRAVI med od FALSIFIKATA - Caka je na DNU tegle (KURIR TELEVIZIJA) Izvor: Kurir televizija