Za jagode kažu da su najslađe onda kada im prolazi sezona. Tada je idealna prilika da ovo voće iskoristite za neke od brojnih poslastica, a šta može da bude lepše od sladoleda. Brzo se pravi, a bez šećera je.

Sastojci

700 grama jagoda

130 ml običnog jogurta

2 kašike meda

700 grama jagoda

130 ml običnog jogurta

2 kašike meda

Priprema:

1.Očistite jagode, pa ih stavite u blender zajedno sa medom i jogurtom. Miksajte sve dok ne dobijete kompaktu smesu, odnosno roze boju.

2. Stavite u zamrzivač dok se ne stvrdne. Ako ste nestrpljivi da uživate u sladoledu odmah umesto svežih koristite zamrznute jagode.

profimedia0157523089.jpg
Profimedia 

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:11
SLAVLJE U DOMU ANE KORAĆ! Starleta se pohvalila se OGROMNIM buketom cveća, Luna joj čestitala, a i OVAJ BIVŠI ZADRUGAR se oglasio! Izvor: Instagram/ana_korac