Mnogi kuvari i kuvarice imaju pregršt malih trikova na koje se oslanjaju kako bi poboljšali ukus hrane, a te trikove retko kada dele sa drugima.

kugliceodsirasusama-3.jpg
Profimedia 

Jedan korisnik Redita upitao je na toj platformi ljude da razotkriju te svoje kulinarske tajne i pomognu drugima da im jelo baš uvek ispadne preukusno.

Na njegovo pitanje mnogo su se odazvali i podelili su neke veoma zanimljive trikove.

- U sve svoje kolače ubacim prašak za puding od vanile. Danima budu super mekani -

- Dodam sok od kiselih krastavaca u salatu od tunjevine ili piletine i to bude pun pogodak -

- Maslac uvek zapecite -

- Stavite malo maslaca u crveni sos. Ukus će biti dvostruko bolji -

profimedia0580444662.jpg
Profimedia 

- Ako kuvam bilo šta za što su potrebne prezle, umesto toga koristim nadev sa ukusom piletine -

- Umesto mleka, koristim obični jogurt za prženice. Svaki put ispadne savršeno -

- U vruću čokoladu dodam so. To je nekako čini više čokoladnom -

cokolada.jpg
Profimedia 

- Kad god pečem nešto sa čokoladom, uvek dodam malo kafe -

- Stavim dodatno žumance u kajganu. Ako pravim jaja za dve osobe, koristim četiri cela jaja i dodam dva žumanceta -

- Dodam cimet u bilo koje jelo sa crvenim mesom ili u crveni sos i supu od paradajza -

profimedia0352403127.jpg
Profimedia 

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:11
SLAVLJE U DOMU ANE KORAĆ! Starleta se pohvalila se OGROMNIM buketom cveća, Luna joj čestitala, a i OVAJ BIVŠI ZADRUGAR se oglasio! Izvor: Instagram/ana_korac