SAVETI ZLATA VREDNI KOJE KUVARI RETKO OTKRIVAJU: Uz njih će hrana biti UKUSNIJA, a fora za PRŽENICE je odlična!
Mnogi kuvari i kuvarice imaju pregršt malih trikova na koje se oslanjaju kako bi poboljšali ukus hrane, a te trikove retko kada dele sa drugima.
Jedan korisnik Redita upitao je na toj platformi ljude da razotkriju te svoje kulinarske tajne i pomognu drugima da im jelo baš uvek ispadne preukusno.
Na njegovo pitanje mnogo su se odazvali i podelili su neke veoma zanimljive trikove.
- U sve svoje kolače ubacim prašak za puding od vanile. Danima budu super mekani -
- Dodam sok od kiselih krastavaca u salatu od tunjevine ili piletine i to bude pun pogodak -
- Maslac uvek zapecite -
- Stavite malo maslaca u crveni sos. Ukus će biti dvostruko bolji -
- Ako kuvam bilo šta za što su potrebne prezle, umesto toga koristim nadev sa ukusom piletine -
- Umesto mleka, koristim obični jogurt za prženice. Svaki put ispadne savršeno -
- U vruću čokoladu dodam so. To je nekako čini više čokoladnom -
- Kad god pečem nešto sa čokoladom, uvek dodam malo kafe -
- Stavim dodatno žumance u kajganu. Ako pravim jaja za dve osobe, koristim četiri cela jaja i dodam dva žumanceta -
- Dodam cimet u bilo koje jelo sa crvenim mesom ili u crveni sos i supu od paradajza -
(Kurir.rs/A.M.)
Bonus video:
PONOSAN SAM NA SRBIJU KOJU NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI: Vučić se oglasio iz Zemun Polja - Dve firme htele da odustanu od radova zbog hajke, ali sam ih vratio!