Zaladite se domaćim čokoladnim musom, koji se lako pravi, a ima bogat ukus.

Sastojci:

  1. 400 gr crne čokolade
  2. 2 šolje slatke kreme ili šlaga
  3. čokoladni toping
  4. jedna pomorandža i par listića nane

Priprema:

  1. Čokoladu istopite na pari. Mešajte kako bi bila glatka i bez grudvica.
  2. Ostavite da se prohladi, pa u nju dodajte 2 šolje šlaga ili umućenu slatku kremu. Dobro promešajte kako bi se sjedinilo.
  3. Smesu sipajte u špric. Na dno čaše sipajte toping od čokolade, zatim špricem nafilujte polovinu čaše ili druge posude, stavite komadiće pomorandže i par listića nane i ponovo nafiluje.
profimedia0313101704.jpg
Foto: Profimedia

Kurir.rs/Magazin Novosti/M.M.

BONUS VIDEO:

00:11
ZBOG CECE I OVE PESME ANASTASIJA JE ČUPALA KOSU SA GLAVE U STUDIJU! Prozivali su je da joj je glas obrađen, a sad ZAPEVALA UŽIVO Izvor: Instagram