kuhinja
VEGANSKI SLADOELD: Idealno ozveženje tokom vrelih letjih dana! Evo kako da napravite NISKOKALORIČNU i ZDRAVU poslasticu! (RECEPT)
Sladoled je idealan za rashlađivanje tokom vrelih letnjih dana, a ukoliko je zdrav i niskokaloričan, dobili ste savršenu kombinaciju. Upravo jedan takav vam donosimo, sa neodoljivim ferero roše ukusom.
Profimedia
Sastojci:
- 100 g otopljene crne čokolade
- 100g iseckanih vegan napolitanki
- 60g lešnika prženih, mlevenih
- vegan pavlaka
- prah šećer
- crna čokolada za preliv
Priprema:
Vegan pavlaku sipati u dublju posudu, promešati sa prah šećerom i ostaviti u frižideru, umutiti čvrsto čokoladu, napolitanke i lešnike sa ostatkom prah šećera i spojiti sa ohlađenom smesom. Izliti u posudu za zamrzavanje i ostaviti nekoliko sati da se hladi.
Sladoled možete preliti crnom, topljenom čokoladom, listićma nane ili po želji.
Profimedia
Kurir.rs/A.A./glossy
Bonus video:
NIMALO SE NISMO UPLAŠILI SILEDŽIJA, NE DAMO IM SRBIJU! Vučić se obratio građanima: Srbiju im nećemo dati nizašta na svetu, jer Srbiju volimo više od svega