Svakome se dogodi da naleti na teglu koja nikako ne da da se otvori, kao da je zalepljena superlepkom.

Uz ovih nekoliko trikova i najtvrđi poklopci će se predati.

tegla-2.jpg
Foto: Profimedia

Ponekad se dogodi da se poklopac na tegli toliko jako zalepi od, recimo meda ili pekmeza, da ga je nemoguće odvrnuti. Postoji fantastično jednostavan, brz trik koji će i tegle na najčvršće zalepljenim poklopcem otvoriti za 10-ak sekundi.

Sve što treba uraditi je kratko staviti deo na kojem se nalazi poklopac pod mlaz vruće vode.

Toplina će omekšati ono što drži poklopac i otvorićete ga vrlo lagano. Neki ljudi vruću vodu uliju u posudu pa urone teglu naopako u nju, tako da je poklopac pod vodom.

Postoji još jedna metoda koja se temelji na toplini, a to je nakratko zagrejati ivicu poklopca plamenom iz upaljača.

krastavac-tegla.jpg
Foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:06
ODABRANIH 15 ZVANICA ZA VENČANIM STOLOM: Goca mužu Raši ispunila ovu ŽELJU, a svadbena torta je puna SIMBOLA (VIDEO) Izvor: Instagram