BOLJE KUVARSKE TRIKOVE NEĆETE NAĆI: Uz ovih 5 SAVETA uštipci vam nikada više neće biti MASNI!
Nema ko ne voli uštipke, ali ga je veoma teško spremiti a da ne budu masni. Važno je ispratiti nekolicinu koraka uz koje ćete izbeći premastan obrok.
- Koristite prašak za pecivo ili sodu bikarbonu, ali ih prosejte zajedno s brašnom.
- Sodu ili prašak nemojte dodavati direktno u jaja.
- Ulje zagrejte dobro kako testo ne bi upilo višak masnoće.
- Ne preterujte s uljem, ali ga nikako ne stavljajte premalo jer time ništa niste postigli.
- Tanjir obložite papirnim ubrusom i salvetom, pa tek onda ređajte uštipke kada su isprženi.
kurir.rs/krstarica
Bonus video:
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore