Brusketi postoje vekovima kao deo tradicionalne toskanske kulinarske kulture, na prvi pogled izgledaju kao obično parče hleba, u realnosti predstavljaju simfoniju ukusa, sočnosti i jedno su od najpopularnijih jela italijanske kuhinje.

Ovaj recept sa kobasicomće oduševiti celu porodicu:

profimedia0362934021.jpg
Profimedia 

Sastojci:

  1. baget
  2. dve ljute kobasice
  3. 100 g krem-sira
  4. ljuta papričica
  5. maslinovo ulje

Isecite baget na kriške.

Svako parče hleba premažite krem-sirom, pa preko poređajte kobasicu i ljutu papričicu, isečene na kolutove.

Poprskajte maslinovim uljem i pecite desetak minuta na 200 stepeni. Služite toplo.

profimedia0353915626.jpg
Profimedia 

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:30
OČEKUJE NAS SPEKTAKL KAO NA TAJMS SKVERU! Jelena spremna da zapali Beograd! Izvor: Kurir televizija