OTKRIVAMO VAM TRIK ZA SAVRŠENO PRŽEN POMFRIT: Neka bude hrskav i ukusan poput onog iz restorana
Pomfrit je idealan prilog uz glavno jelo, ali je odličan i kao grickalica uz omiljeni film. Da bi tako pripremljen krompir bio kao u restoranu, postoji jedan mali trik koji mnogi nisu znali, a zaista radi posao - treba ga pre prženja oguliti, iseći i oko 10 minuta držati u činiji punoj ledene vode.
Nakon toga krompir treba dobro osušiti kuhinjskom krpom ili ubrusom, da vrelo ulje ne bi zbog toga prskalo unaokolo kad se ubaci.
Isprženi pomfrit procediti od, ulja i posoliti neposredno pred serviranje da bi što duže ostao hrskav i da ne povuče vlagu.
I na kraju - navalite, ali ne preterujte!KKur
Kurir.rs
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore