Ruku na srce, grickanje čvaraka nikada nikome nije dosadilo, sem ako se niste prejeli. Ali ovaj put od njih možete da napravite nešto malo drugačije...

stockphotobreakfastsaltyporkgreavesspringonionsandcherrytomatoes612280145.jpg
Foto: Shutterstock

Sastojci:

250 g čvaraka

3 jajeta

4 kašike kisele pavlake

2 kašičice senfa

sok od pola limuna

4 kisela krastavca

so, biber

foto: Printscreen/Riznica Tajni

Priprema:

1. Jaja obarite i oljuštite, a krastavce isecite na sitne kocke.

2. U multipraktik stavite čvarke, prepolovljena obarena jaja, iseckane krastavčiće, kiselu pavlaku, senf, so i biber po ukusu i sve dobro izmiksujte.

3. Masu preručite u u plastičnu ili staklenu posudu i pre služenja stavite u frižider da odstoji sat vremena.

4. Pašteta je odlična uz domaći hleb.

foto: Profimedia

Kurir.rs/N.B.

Bonus video:

01:43
Recept za teleće šnicle u limun sosu sa taljatelama Izvor: Kurir televizija