Za dobru pastu neophodno je kvalitetna testenina, par čenova belog luka i paradajz.

Najbolje kod paste je što se brzo priprema, ukusna je i, verovatno, ne postoji osoba koja je ne voli. Isprobajte naš recept sa prezlama, koje će dati poseban ukus ovom jelu.

profimedia0361830279.jpg
Profimedia 

Sastojci:

- 300 g paste

- 2 kašike prezli

- malo ulja

- 1 šoljica kuvanog gustog paradajza

- 2 čena belog luka

- so, biber

- začini po želji

- peršunov list

- 150 ml vode - parmezan

prezle.jpg
Profimedia 

Priprema:

1. Skuvajte pastu pa je ocedite.

2. U tiganj sipajte malo ulja, dodajte beli luk i prezle, pa pržite dok ne porumene.

3. Dodajte šolju paradajza i 150 ml vode, so, biber i ostale začine, ostavite da se malo krčka.

4. Gotovim sosom prelijte pastu, pospite parmezanom i svežim seckanim peršunom.

(Kurir.rs)

01:22
JEDAN SASTOJAK PRAVI MAGIJU: Ovako se sprema VRHUNSKA PASTA Izvor: Kurir televizija