NEKA VAM KUĆA BUDE PUNA OVE BOJE: Ona donosi POZITIVNU ENERGIJU i svežinu, a uz OVE TRIKOVE vaš dom će PRODISATI
Foto: Shutterstock

DOM U BOJI MIMOZE

NEKA VAM KUĆA BUDE PUNA OVE BOJE: Ona donosi POZITIVNU ENERGIJU i svežinu, a uz OVE TRIKOVE vaš dom će PRODISATI

Žena -

Zima polako ostaje iza nas, a nakon ranih visibaba, raduju nas predivne mimoze, čije baršunaste loptice mirišu na Mediteran i dolazak toplijih prolećnih dana. Ako želite da ga dočekate i u uređenju svog doma, nećete pogrešiti ako sve što poželite dotaknete baš bojom ovog cveća!

žuta Boja
foto: Shutterstock

Ko voli žuto, boju sunca i energije, može da preuredi svoju dnevnu sobu tako da ona bude dominatna i kada je reč i o ostalom nameštaju. Pločice u kuhinji ili kupatilu mogu da budu bogato žute, kao i sofe ili komadi nameštaja poput stolica, stolova, polica....

žuta Boja
foto: Shutterstock

Onima kojima ova boja nije najdraža, ali joj ne mogu poreći svežinu i pozitivu, mogu jedan zid u stanu obojiti žutom ili, jednostavno, staviti tapet u jačoj ili nežnijoj nijansi, kako im već odgovara. Dovoljan je i mali kutak da svetlost koja padne na taj zid donese zaista čaroban efekat.

žuta Boja
foto: Shutterstock

Ljubitelji detalja najlakše će osvežiti prostor posteljinom, jastucima, ramovima za fotografije ili podnim stazama. Svaki detalj će razveseliti srce i biti prijatan oku. A ono bez čega ne bi trebalo da ostane nijedan stan, makar jedan dan, jeste - buket svežih mimoza. Čitava prostorija će mirisati na ovaj cvet, a taj miris je redak i nezaboravan.

Kurir.rs/Lena/Lj.J.

Bonus video:

03:42

KUĆA NOVAKA ĐOKOVIĆA NA OBALI PAVLOVAČKOG JEZERA: Komšija Portugalac razvezao jezik - progovorio kakav je Novak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track