Ovo jelo odličan izbor za obrok koji vam neće opteretiti organizam. Rende u ruke, pa da počnemo...

profimedia0346418487.jpg
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1 veći crni luk
  • 2 čena belog luka
  • 2 šargarepe
  • 1 manji celer
  • 1 paškanat
  • 2 krompira
  • 1 kriška hleba ili 2 kašike prezli
  • 1 jaje
  • so, biber
  • seckani peršun

Priprema:

1. Povrće očistiti i izrendati na delu na kojem se rendaju jabuke i krompir. Dodati hleb (koji ste prethodno potopili u vodu) ili prezle, so, biber, peršun i umućeno jaje, i sve to zamesiti.

2. Praviti manje šnicle, uvaljati ih u brašno i peći na ulju.

3. Pečene stavljati na papir da upije višak masnoće.

4. Ako volite, možete propržiti susam i posuti preko šnicli.

foto: Shutterstock

Kurir.rs

Bonus video:

01:22
ZAPEČENA SKUŠA: Lak i brz recept Izvor: Kurir televizija