Monika Beluči nije veliki fan vežbanja, ali ipak pazi na ishranu. Njen jelovnik je praktičan, ne preteruje s količinom, a namirnice koje koristi su svima dostupne.

Ako je za određenu ulogu potrebno izgubiti koji kilogram, ona jede meso, ribu, povrće i vrlo brzo gubi na težini.

Što se tiče ljubavi prema hrani, ona je prava Italijanka, jede sve, ali najviše voli italijansku kuhinju. Lepa glumica kaže da voli da uživa u hrani. Kad pretera, uvodi jelovnik s jednostavnim i zdravim jelima.

profimedia0101956852.jpg
Foto: Profimedia

Prvi dan: Doručak: 150 ml jogurta s jabukom, Ručak: 200 g kuvane junetine, 200 g salate sa kašikom maslinovog ulja i kriška kukuruznoga hleba. Večera: činija svežih jagoda, 150 g pirinča s jednom kašikom maslinovog ulja i 50 g narendanog sira, 150 g salate, voće.

profimedia0331687947.jpg
Foto: Profimedia

Drugi dan: Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema. Ručak: omlet od tri jaja, dve male kuvane tikvice, komad integralnoga hleba. Večera: 150 kuvanog nemasnog mesa, salata

Treći dan: Doručak: šoljica zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejp. Ručak: 200 g kuvanog ili pečenoga krompira s peršunom, 100 g nemasnog sira. Večera: 170 g špageta s maslinovim uljem.

profimedia0090036478.jpg
Foto: Profimedia

Četvrti dan: Doručak: jogurt s 2 kašikom meda, 40 g sira. Ručak: 100 g pirinča, 100 g kuvanih tikvica, 100 g kuvane junetine. Večera: tanjir bilo kog voća, 200 g kuvane ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće.

Peti dan: Doručak: čaša sveže isceđenog soka, dva slana krekera. Ručak: 100 g špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandža Večera: 250 g salate od povrća, s nekoliko mahuna, voće.

(Kurir.rs/klix.ba)

Bonus video:

03:06
Lampaš: Dijeta asocira ljude na izgladnjivanje Izvor: Kurir televizija