Paste su uvek dobro rešenje kada ne znate šta da kuvate. Svi ih vole, a kombinaciju ukusa možete sami da izaberete jer se slažu sa gotovo svim namirnicama.

Donosimo vam recept sa belim mesom, pa još zapečene u rerni...

profimedia0344162833.jpg
Profimedia 

Sastojci:

2 pileća filea

150 g šampinjona

200 g paste

2 jajeta

peršun i mirođija

1 čen belog luka

250 ml vode

250 ml mleka

100 g tvrdog sira

piletina-2.jpg
Profimedia 

Priprema:

1. Meso i pečurke iseckajte, pa stavite u tepsiju. Dodajte pastu i promešajte.

2. U činiji pomešajte jaja, seckani peršun i mirođiju, so, biber, seckani beli luk, vodu i mleko, pa dobro sjedinite.

3. Prelijte preko mesa i paste.

4. Pospite rendanim sirom i pokrijte alu-folijom. Pecite na 180 stepeni oko 50 minuta.

(Kurir.rs/Stvar ukusa)

Bonus video:

01:22
JEDAN SASTOJAK PRAVI MAGIJU: Ovako se sprema VRHUNSKA PASTA Izvor: Kurir televizija