Ako se u vašoj kući hleb nikada ne pojede do kraja, ovo je idealno rešenje za vas. Ovaj recept je savršen za doručak ili večeru jer sve sastojke sigurno imate kod kuće, a priprema je brza i laka.

stockphotowhitefreashbreadwithglassoffreshmilk76635112.jpg
Shutterstock 

Sastojci:

  • 1 vekna starog hleba
  • 4-5 jaja
  • 300 g sira
  • 2 šoljice ulja
  • 1/2 l mleka
  • 1 kašika brašna
  • suvo grožđe
suvo-grozdje.jpg
Shutterstock 

Priprema: 1. Podmažite tepsiju u kojoj ćetre peći pita. Hleb isecite na kriške jednake veličine, pa ga poređajte po tepsiji.

2. Umutite jaja, dodajte mrvljeni sir, ulje, malo soli ako je sir neslan, dodajte mleko i kašiku brašna, pa sve lepo sjedinite i prelijte preko poređanih kriški hleba.

3. Preko pite možete po želji staviti i suvo grožđe.

4. Pecite dok ne porumeni.

(Kurir.rs)

07:07
OVAKO JE NASTALA SRPSKA GASTRONOMSKA EROTIKA: Kuvar Mića napravio Karađorđevu šniclu zbog žene, a evo šta na njoj SIMBOLIŠE LIMUN Izvor: Kurir televizija