U ovom trenutku ne možemo da se setimo savršenijeg deserta. A da li smo u pravu, proverite prvom prilikom...

Sastojci:

  • 1 pakovanje rozen kora
  • 1 l mleka
  • 4 pudinga od čokolade
  • 1 margarin
  • 250 g šećera u prahu
  • 300 g pečenog neslanog kikirikija
  • 200 g čokolade
  • 300 g šlag kreme
shutterstock-425641552.jpg
Shutterstock 

Priprema:

1. U mleku skuvati 4 pudinga, a kad se prohladi, ubaciti margarin koji ste prethodno umutili sa šećerom u prahu. Smesu sjediniti, pa dodati 250 g mlevenog ili sitno iseckanog kikirikija.

2. Dobijenom smesom filovati svaku koru - kad se stavi puding, po njemu narendati čokoladu, pa onda koru, i sve tako dok se ne potroši materijal.

3. Preko poslednje kore staviti šlag ili čokoladni preliv (po želji) i posuti mlevenim kikirikijem.

foto: Shutterstock

Kurir.rs

Bonus video:

02:59
PRAZNIČNE ČOKOLADNE PRALINE: Otkrivamo vam RECEPT kako da ih napravite za samo pola sata (KURIR TELEVIZIJA) Izvor: Kurir televizija