KAKO NAPRAVITI SAVRŠEN ROŠTILJ: Evo kako da ne zagori, ne zalepi se, ne ispadne kroz žicu i bude sočniji!
Roštilj je uvek dobra ideja sada kada je ovako lepo vreme. On je super povod za okupljanje i upotpunjuje druženje i u dvorišnoj varijanti i ako odlučite da se zabavljate negde u prirodi. A ovaj dodatak će vam mnogo pomoći prilikom pripreme i otvoriti mogućnost pečenja nekih novih namirnica – pogledajte OVDE.
Toplo vam preporučujemo da od sada uz roštilj uvek imate i ovo – nelepljivu podlogu za pečenje! Zašto jeona tako dobra?
omogućuje da se sve namirnice peku na roštilju, pa čak i JAJA NA OKO
ništa ne ispada kroz žicu, pa čak ni najsitniji parčići
svo ulje/mast ostaju na podlozi, pa je pripremljena hrana neuporedivo sočnija i ukusnija nego kada sve iscuri kroz žice
nije lepljiva: niti se namirnice lepe za nju, niti se ona lepi za roštilj
čišćenje roštilja je mnogo lakše i brže ako koristite podlogu, jer ne prljate žice
nije za jednu upotrebu, već je možete prati i iznova koristiti
A gde je ta AKCIJA? Po ovoj super ceni može da se poruči na 2 načina: ili online OVDEili pozivom na 011/6 888 999.
Sve možete da pečete na ovoj podlozi:
meso
povrće
ribu
jaja
sir
PO CENI JEDNE, DOBIJATE U PAKOVANJU 2 KOMADA ili poručivanjem OVDEili pozivom na 011/6 888 999.
Promo tekst
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore