Koliko puta vam se desilo da vam beli luk propadne?

Čak iako vam beli luk nije propao, vrlo je moguće da žurite i da ne želite da izlažete svoje ruke neprijatnim mirisima. Zato je najbolje da usvojite ovaj genijalan trik.

luk.jpg
Printscreen/Instagram 

Umesto da ljuštite i seckate beli luk svaki put kada pravite večeru, pokušajte da ga izmiksate sa malo ulja i napravite pastu. Zatim prebacite u posudu za kockice leda i izvadite jednu svaki put kada pravite jelo. Ako dodate malo vode u tiganj sa svojim smrznutim mlevenim belim lukom dobićet savršvnstvo za nekoliko minuta. Video je toliko oduševio pratioce, da su neki napisali da su opčinjeni ovim i da više nikada neće tradicionalno seckati beli luk.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:15
NAJMOĆNIJI LEK ZA IMUNITET SRBIJA IMA U IZOBILJU: Stručnjaci sa Harvarda sugerisali da je OVA namirnica NAJBOLJA (KURIR TELEVIZIJA) Izvor: Kurir televizija