NIKADA VIŠE SE NEĆE RASPASTI, NITI ĆE BITI TVRDE: Uz ovaj trik i strpljenje KNEDLE će vam uspeti iz prve! (RECEPT)
Koliko puta ste pokušavali da udesite idealnu smesu za knedle, a onda i kada mislite da ste sve uradili kako treba one se pri kuvanju raspadnu ili pak, budu previše tvrde! Tome je došao kraj, uz ovaj jednostavanj recept uspeće vam iz prve, a sve što treba da uradite je da pratite proceduru.
Sastojci za ( 4 osobe):
- 1 jaje
- 3 supene kašike pšenipnog griz
- 2-3 kašike ulja ili masti
- 1 kafena kašika začina C
- na kraju uvek dodati još dodatne dve kašika griza
Priprema
1. Jaja umutiti viljuškom i dodati ulje ili mast. Zatim dodati griz, ali ne prepune kašike jer na kraju uvek dodate još dve. Dodati kafenu kašičicu začina C.
2. U supicu koja ključa, polako spuštate kašikom knedle.
3. Kada ih dodate sve ostavite da se krčkaju nekoliko minuta, a posle toga sklonite sa vatre i poklopite da odstoji 10-15 minuta.
(Kurir.rs / NajŽena)
Bonus video:
"MI NEĆEMO KAO AMERIKANCI DA UPADAMO NA UNIVERZITETE!" Vučić: Jedino mi je žao studenata koji žele da uče! (VIDEO)