SAVRŠENO PEČENO KESTENJE KOD KUĆE: Nema šanse da ne uspe, a uz ovaj trik se i lakše ljušte
Od kestenja možete da napravite razne poslastice, ali možete i da ga samo ispečete. Jedan trik će pomoći da uvek ispadnu savršeno
Ne možemo da zamislimo jesen bez kestenja, a od njega možemo da pravimo i razne poslastice kao što je kesten pire ili torta sa kestenom. Njega nije teško pripremiti, ali neće svaki put ispasti dobro. Postoji poznati trik za pečeno kestenje kod kuće, ali ovaj je još lakši.
Sve što treba da uradite je da ga ispečete u tiganju u kojem ste posuli so. Lakše se čisti i brže pravi nego inače.
Sastojci:
- krupna morska so
- kestenje
Priprema:
- U tiganj sipajte so, da pokrije dno. Kestenje presecite po sredini i poređajte u tiganj.
- Zatim poklopite i pecite 30 minuta.
- Nakon toga, kestenje je gotovo i spremno za posluživanje.
(Kurir.rs/Stvar ukusa)
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore