Krajem oktobra u Singapuru održano je svetsko takmičenje lepote pod nazivom Mrs. World Wide, a Srbija je tamo imala svoju predstavnicu, Đurđinu Lakić.

Đurđina je bila pobednica na takmičenju lepote u Srbiji, 2019. godine, te je ponela titulu “najlepše mame u Srbiji”, ali je pandemija korona virusa odložila svetsko takmičenje, te je tek sada stigla do Singapura, gde je osvojila 6. mesto u svetu.

viber-image-20221104-123318702.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

- Bila sam na svetskom takmicenju Mrs World Wide (Najlepša mamu na svetu) u Singapuru. Upala sam u top 12 i osvojila sam šesto mesto. Dobila sam krunu i titulu za najprirodniju lepoticu na svetu, Mrs Ocean. Lepota mora da poseduje mnoge osobine i talente kako bi bila istaknuta i primer drugima. Ja sam majka dva decaka i moj život je ispunjen tako sto sam odlučila da uradim sve sto me upotpunjava i sto bi ljude oko mene učinilo ponosnim.

U slobodno vreme bavim se slikarstvom i radim na velikom projektu svoje prve pesme.To sam iskoristila na takmičenju i svim devojkama sam nacrtala znamenitosti Srbije, kao poklon.Takođe smo imali veče talenta i pevala sam našu izvornu pesmu “Ej dragi, dragi” i pored toga sam pevala operu i igrala naše Vlaško kolo u narodnoj nošnji.

Bilo je to jedno veliko iskustvo,nimalo lako,ali sam se trudila da sa lakoćom ispunim sve zadatke i donesem našoj zemlji krunu - rekla je Đurđina Lakić za "Kurir".

Privatna Arhiva ONA JE NAJLEPŠA MAMA U SRBIJI! Otišla na TAKMIČENJE i ostvarila USPEH: Dobila sam i titulu za najprirodniju lepoticu na SVETU!

Inače, Đurđina je iz Pančeva, ima 26 godina i dva dečaka, koje je dobila iz braka sa svojim suprugom Aleksandrom. Kada je na jednom letnjem festivalu izabrana za prvu pratilju Mis Starčeva, shvatila je da je uživala u iskustvu, te da joj je i prijavila se za takmičenje i dobila nagradu za Mis mamu Srbije 2019. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Instagram Misica i dalje ima Karićeva kola kod sebe