OBOŽAVAĆETE GA
SAVRŠEN NAČIN PRIPREME KARFIOLA: Tajna je u smesi za pohovanje, koja ublažava jak miris ovog povrća! (RECEPT)
Spremljen na ovakav način svi će ga jesti čak i oni kojima smeta miris karfiola dok se kuva.
Tajna je u smesi za pohovanje, koja, pored uobičajenih jaja i brašna sadrži jogurt i beli luk koji daju bogatiji ukus.
Napravite karfiol po ovom receptu i postaće vam omiljeno jelo.
Pritnscreen
Sastojci:
- 1 glavica karfiola
- 2 jajeta
- so, biber, beli luk u prahu
- 50 ml jogurta ili pavlake
- 3 kašike brašna
- ulje
Shutterstock
Priprema:
- Karfiol podelite na cvetove i ubacite ga u ključalu slanu vodu na 1 min da malo omekša i odmah izvadite.
- U činiji umutite jaja, dodajte so, biber, beli luk, pavlaku, brašno i sve dobro sjedinite.
- Svaki cvet karfiola umočite u ovu mešavinu pa pržite na ulju.
(Kurir.rs/Stvar ukusa)
Bonus video:
NIMALO SE NISMO UPLAŠILI SILEDŽIJA, NE DAMO IM SRBIJU! Vučić se obratio građanima: Srbiju im nećemo dati nizašta na svetu, jer Srbiju volimo više od svega