Domaća, riblja pašteta je doručak koji će sve ukućani obožavati, a biće još ukusniji, ako hleb pre stavljanja namaza tostirate.

1profimedia0340056910.jpg
Natasha Breen / Alamy / Alamy / Profimedia 

Sastojci:

  • konzerva tunjevene
  • dva kuvana jaja
  • crveni luk
  • dve kašike majoneza
  • kiseli krastavčići ili kapar
  • biber
  • sok od limuna
  • senf
  • so
riblja-pasteta.jpg
Profimedia 

Priprema:

U blender staviti luk i tunjevinu koju ste prethodno iscedili, dve kašike majoneza, so, biber, kašiku senfa, malo limunovog soka. Napraviti kompaktnu smesu i pred kraj kratko dodati dva do tri krastačića ili kapar i dva kuvana jaja. Mogu ostati i u komadima.

Napomena:

Na potpuno isti način namaz možete pripremiti sa kuvanom piletinom, a možete koristiti i oslić ili losos.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:46
DR PERIŠIĆ OTKRIVA: NAJVAŽNIJE JE UŽIVATI U HRANI! Lekar dao recept za dobro zdravlje OVU NAMIRNICU TREBA IZBEGAVATI Izvor: Kurir televizija