Lekovite biljke se uglavnom koriste za pravljenje čajeva, sokova, tinktura ili melema. Od davnina se koristite za poboljšanje opšteg zdravlja. A da li ste znali da se većina koristi i u svakodnevnoj ishrani?

Momčilo Antonijević je još od malih nogu voleo da provodi vreme u prirodi i proučava biljke. Naučio je mnogo o tome kada i kako ih treba sakupljati i kako deluju na nas. Jedna vrsta biljke ne deluje isto na svakog čoveka, a delovanje jedne biljke se može ublažiti ili pojačati drugom biljkom. Momčilo nas često upoznaje sa njihovim delovanjem i upotrebom. A sada vas može upoznati i sa korišćenjem bilja u svakodnevnoj ishrani. Sve što vam treba jeste njegova knjiga “Divlji kuvar”!

profimedia0556028802.jpg
Foto: Profimedia / Sam Edwards / Caia Image

“Divlji kuvar” je zbirka recepata koji će vas ubediti da se i u kuvanju okrenete prirodi. Bićete iznenađeni kako ovi zeleni rudnici zdravlja mogu da budu ukusni. Ako još niste, obavezno probajte da samoniklo, mirisno i lekovito bilje koristite u kuhinji.

OVDE možete poručiti ovu fenomenalnu knjigu “Divlji kuvar” ili možete pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana.