Topli sendviči su jedan od obroka koji se lako sprema i u kome uživaju svi. Ovo je jedan lagan recept koji će popularnom jelu doneti posebnu notu.

shutterstock-1940644132.jpg
Shutterstock 

Sastojci:

  • 4 kriške tost hleba ili drugog koji imate
  • 4 kriške šunkarice
  • 4 kriške kačkavalja za sendviče
  • 2 jaja
  • 1 kašika mleka
  • 1 kašika rendanog parmezana
  • 1 kašika majoneza
  • ½ kašičice origana
  • 2 kašike ulja
shutterstock-1940644135.jpg
Shutterstock 

Priprema:

Sjedinite majonez s origanom i namažite hleb. Stavite dve kriške šunkarice i kačkavalja i poklopite drugom kriškom hleba. Ponovite s ostalim sendvičima. Ako su veliki parčići presecite ih dijagonalno da dobijete dva manja trouglasta sendviča. Umutite jaja, dodajte so, mleko i parmezan. Sendviče uvaljajte u smesu od jaja, pa ih pržite na zagrejanom ulju dok ne dobiju smeđu boju sa one strane.

(Kurir.rs/Trpeza.rs)

Bonus video:

02:46
DR PERIŠIĆ OTKRIVA: NAJVAŽNIJE JE UŽIVATI U HRANI! Lekar dao recept za dobro zdravlje OVU NAMIRNICU TREBA IZBEGAVATI Izvor: Kurir televizija