Torta sa čokoladom i orasima koja ne zahteva mnogo vremena, a ukusna je i dekorativna.

profimedia0010352359.jpg
Profimedia 

Sastojci:

250 g kornfleksa

200 g čokolade za kuvanje

200 g seckanih oraha

250 g margarina

7 kašika meda

5 kašika šećera

Za ukrašavanje:

Bombone u obliku jaja

profimedia0102770914.jpg
Profimedia 

Priprema:

Istopite na tihoj vatri margarin sa čokoladom, medom i šećerom. Sklonite sa ringle, dodajte orahe i usitnjen kornfleks. Izmešajte da se sve sjedini. Okruglu činiju obložite aluminijumskom folijom i sipajte dobijenu smesu. Izravnajte, poklopite i stavite u frižider da se stegne. Okrenite na tacnu za kolače, skinite foliju i gore ukrasite čokoladnim jajima.

(Kurir.rs/Trpeza)

Bonus video:

04:14
Anastastija Staša Đurić podelila svoj savršen recept za pripremu karfiola i tiramisu kolača Izvor: Kurir televizija