njam njam
GIBANICA KOJU ĆE UKUĆANI SMAZATI OČAS POSLA: Idealna za doručak, a ako je spremite na ovaj način, uštedećete vreme! RECEPT, VIDEO
Shutterstock
Shutterstock
Priprema:
Kore iseći na rezance. Na dno tepsije postaviti jedan list kore. Premazati uljem. Sir, jaja, jogurt. pecivo i ulje sve izjednačiti. Staviti trećinu rezanaca i rasporediti po tepsiji.
Sipati kutlačom nadev, pa izrendati kačkavalj. Ponovo rezance, nadev, kačkavalj...rezanci ...nadev, kačkavalj i odozgo staviti koru i zaliti nadevom.
Peći na 200 stepeni C 40-45 minuta. Probajte ovaj način pravljenja gibanice jer je mnogo brže.
(Kurir.rs/Bakina kuhinja)
Bonus video:
"SRBIJU I NJEN RAZVOJ NE SMEMO DA ZAUSTAVIMO" Oglasio se Vučić i poslao snažnu poruku: "Daću sve od sebe u naredne dve godine..." (VIDEO)