recept
SKUVAJTE KUKURUZ ZA 10 MINUTA! Genijalan trik će vas oduševiti: Dodajte 1 sastojak DIREKTNO IZ FRIŽIDERA i biće spreman za jelo
Kukuruz sadrži ugljene hidrate, magnezijum, folnu kiselinu, proteine i mnoge druge hranljive materije, a sada je idealno vreme da ga konzumirate. Kuvani kukuruz je nešto bez čega leto ne može da prođe.
Mnogi se ne usuđuju da ga kuvaju kod kuće, jer smatraju da je potrebno previše vremena. Ipak, postoji jedan trik koji može značajno da skrati vreme, a dobićete savršeno kuvan i ukusan kukuruz.
Shutterstock
Prvo podelite klip na dve polovine, poređajte u šerpu, a zatim prelijte vodom. Kada voda provri, sipajte jednu čašu svežeg mleka i dodajte jedan komad putera.
Pustite da sve provri 10 minuta, a zatim sklonite sa ringle. Na kraju posolite po ukusu i uživajte u kukuruzu.
(Kurir.rs/Najžena)
Bonus video:
NIMALO SE NISMO UPLAŠILI SILEDŽIJA, NE DAMO IM SRBIJU! Vučić se obratio građanima: Srbiju im nećemo dati nizašta na svetu, jer Srbiju volimo više od svega