Ako telefon drži po strani i ne reaguje na svaku poruku koju dobije, to ne samo da pokazuje njegovo poštovanje prema vama, već i njegovo interesovanje za vas

1. Podiže obrve

Podiže li obrve kad god vas vidi? Ako mu se sviđate, sviđa mu se sve što vidi i čuje od vas i podsvesno želi više. To je razlog zašto širom otvara oči i kao rezultat toga, podižu mu se i obrve.

2. Vlažne ruke

Vlažne ruke mogu biti znak da mu je vruće ili da je nervozan kad ste u blizini. Možda se boji da napravi pogrešan potez i sve pokvari ili da kaže nešto glupo.

profimedia0169405713.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

3. Naginje telo prema vama

Iako je ovo očigledan znak, govori puno. Situacija je drugačija kada provodite vreme u bučnom ili pretrpanom baru, ali ako vas savršeno čuje, ali ipak naginje telo prema vama, znači da želi da čuje sve što kažete.

4. Duboki udisaji

Udahne li duboko kad god vas vidi? Ne samo da se razlog krije u njegovoj potrebi za više kiseonika, već i u želji da mu grudi izgledaju veće. Želi da izgleda što privlačnije.

5. Kontakt očima

Ako provodite vreme s drugim ljudima i uhvatite ga kako vas gleda, to je pravi znak da je zainteresovan za vas. Odvažniji momci ne stide se dugotrajnog kontakta očima.

profimedia0638637967.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

6. Dodiruje kravatu

To je još jedan znak da je nervozan kad ste u blizini. Mnogi ljudi imaju potrebu nešto da rade rukama kad su nervozni.

7. Iskren osmeh

Muškarci imaju suzdržaniji osmeh kad odrastu, ali provođenje vremena s osobom koja im se sviđa čini njihov osmeh iskrenijim.

8. Glas mu se menja

Ako se ton njegovog glasa promeni u nežniji kada vam se obrati, možete biti sigurni da ste na njegovoj mapi. Takođe bi mogao da počne da govori sporije dok komunicira s vama, zato što se oseća prijatno i opušteno.

profimedia0346548952.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

9. Hoda odmah do vas

Hodanje pored vas pokazuje njegovo interesovanje za vašu ličnost kao i za međusobnu komunikaciju.

10. Ne gleda u mobilni

Aka telefon drži po strani i ne reaguje na svaku poruku koju dobije, to ne samo da pokazuje njegovo poštovanje prema vama, već i njegovo interesovanje za vas, piše Bright Side.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

Kurir televizija "Zaljubljenost vodi razočaranje!?" Psiholog otrkio naličje "najlepšeg" osećanja